zware omstandigheden voor raaltenaren op de weissensee

Harold, Edwin en Joost schaatsten de volledige tocht uit. Peter kwam tot 187,5 km, Jan-Peter en Carolien bleven steken op 150 km. Inge en Ellen hadden zich tot doel gesteld om 100 kilometer te halen. Dat lukte. De omstandigheden waren zwaar. Vooral in de middag toen een stevige valwind het schaatsen bijna onmogelijk maakte. Van 1200 deelnemers schaatsten maar 325 de volledige afstand uit. “Barre omstandigheden in een prachtige omgeving”, zo omschrijven de dames en heren de tocht. “Een sportieve ervaring voor het leven.” Ook een keer meedoen aan de alternatieve Elfstedentochtop de Weissensee? Neem dan een kijkje op staging2.weissensee4kids.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.