zomerfestival boskamp vindt nieuwe locatie

Gerrit Brockotter, voorzitter Zomerfestival Boskamp, is blij dat zich nieuwe grondeigenaren hebben gemeld om het feest dit jaar uit de brand te helpen. “Het is voor alle partijen natuurlijk even aftasten. De grondeigenaren willen natuurlijk ook weten hoe het verloopt.”

De omwonenden van het terrein zijn de afgelopen dagen ingelicht. Brockotter kondigt alvast aan dat er dit jaar meer aandacht besteed zal worden aan de aankleding van het terrein. “We gaan de boel goed opvrolijken. Bovendien hebben we een paar heel leuke bands vastgelegd, dus het komt helemaal goed!” Hoe dan ook is hij blij dat de kogel wat 2018 betreft door de kerk is. “We kregen te maken met geruchten die je niet wilt horen. Dat het feest niet door zou gaan. Dat is niet aan de orde geweest!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.