Home / archiefcentraal / workshops over eft methode voor dieren en mensen

workshops over eft methode voor dieren en mensen

De deelnemers ervaren wat EFT inhoudt. Ook wordt de methode toegepast op enkele dieren. Bij inschrijving kan men die hiervoor aanmelden. Froukje past al vijf jaar EFT toe op dieren. In september 2017 is zij verhuisd van Noord-Brabant naar Raalte en heeft zij daar haar praktijk gevestigd. De workshops zijn bij haar thuis aan ‘t Reelaer 23 in Raalte.

De eerste workshop begint om 10.30 uur, de tweede om 14.00 uur. Een workshop duurt ongeveer een uur. Per keer is er plek voor acht deelnemers. Deelname is gratis, wel wordt na afloop gevraagd om een donatie voor twee organisaties die zich inzetten voor honden in het buitenland: Remi Moldova, die een sterilisatieprogramma voor zwerfhonden en -katten in Moldavië runt, en het asiel in Orasje in Bosnië, waar haar hond vandaan komt.

Voor meer informatie: www.froukjestrik.nl/agenda. Opgave via fs@froukjestrik.nl.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.