Home / archiefcentraal / wethouder blind veegt vloer aan met debat in veessen

wethouder blind veegt vloer aan met debat in veessen

“Grote getale? Interessant?”, reageerde de bestuurder op een tweet van het CDA, waarin het debat met die termen werd omschreven. “Ben ik ergens anders geweest zeker. Alleen fanclubs. Slecht georganiseerd, slechte stellingen, geen onderling debat toegestaan, vooringenomen gespreksleider.”

De uithaal van Blind kon niet op goedkeuring rekenen van de PvdA, dat op hetzelfde platform reageerde: “Mede inwoners probeerden met dit initiatief de politiek dichterbij de mensen te brengen. Dat verdient respect, die neem je niet publiekelijk de maat. Weinig lokaal dit, beetje Haags eigenlijk.”

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.