week van openbaar onderwijs op kwintijn

De openbare school is er voor ieder kind en iedere leerkracht, ongeacht zijn of haar sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond. In het openbaar onderwijs leren kinderen van jongs af aan respect te hebben voor elkaars mening of overtuiging. Er wordt op basis van diversiteit en gelijkwaardigheid actief aandacht besteed aan overeenkomsten en verschillen, zonder voorkeur voor één bepaalde opvatting.

De openbare school heeft aandacht voor én biedt ruimte aan ieder kind én iedere leerkracht. Dat viert Kwintijn deze week, samen met kinderen, leerkrachten en ouders. Zo hebben alle kinderen een sticker gekregen, met daarop de tekst: Ik ben welkom. Wie wil mag meedoen aan de fotowedstrijd: op de foto met je sticker op een plek in de school waar jij je fijn, prettig, blij en thuis voelt.

Voor het team is er een inspiratiekalender openbaar onderwijs, de leerlingraad praat over welkom zijn, hulpouders worden extra in het zonnetje gezet en de week wordt afgesloten met een openbaar-onderwijslied.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.