Home / archiefcentraal / wandelingen voor annas home sri lanka

wandelingen voor annas home sri lanka

De stiltewandelingen zijn gepland op zaterdag 7 april (start om 9.00 uur bij de Knapenvelder in Raalte) en zondag 15 april (start om 9.00 uur bij het Horsthuis in Broekland). Er is plek voor maximaal twaalf personen per keer. De wandelingen, waarbij de deelnemers hun aandacht volledig richten op zichzelf en hun omgeving, duren een uur tot anderhalf uur.

De groepswandeling start op zondag 8 april om 9.30 uur bij de kerk in Vilsteren. De route voert door de omgeving van dat dorp. De wandeling duurt anderhalf tot twee uur. Graag opgave vooraf via mirjamenandre@deberkte.nl (vermeld daarbij ook de gewenste datum). De deelnamekosten bedragen 7,50 euro per wandeling; graag contant betalen.

Donaties zijn welkom via rek. NL89 RABO 0120618923 ten name van Stichting Havonos met vermelding van Weeshuis/Mirjam.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.