Home / archiefcentraal / wandeldriedaagse lemelerveld gaat weer van start

wandeldriedaagse lemelerveld gaat weer van start

Inschrijven is mogelijk op 14 en 15 mei in de sportkantine van Lemelerveld,vanaf 18.00 uur tot 19.00 uur. De kosten zijn 4 euro per persoon. Hiervoor krijg je elke avond een versnapering en drinken en een mooie medaille. Op de slotavond worden alle wandelaars verzameld bij ‘Het Anker’. Dan zal de hele groep onder begeleiding van Polyhymnia een feestelijke tocht maken naar het sportpark,waar de wandelaars een mooie medaille kunnen ophalen.

De organisatie, samengesteld uit vertegenwoordigers van de 3 basisscholen uit Lemelerveld, hoopt ook dit jaar weer op een grote deelname. Iedereen van jong tot oud is uitgenodigd voor dit prachtige evenement.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.