wandeldriedaagse lemelerveld gaat weer van start

Inschrijven is mogelijk op 14 en 15 mei in de sportkantine van Lemelerveld,vanaf 18.00 uur tot 19.00 uur. De kosten zijn 4 euro per persoon. Hiervoor krijg je elke avond een versnapering en drinken en een mooie medaille. Op de slotavond worden alle wandelaars verzameld bij ‘Het Anker’. Dan zal de hele groep onder begeleiding van Polyhymnia een feestelijke tocht maken naar het sportpark,waar de wandelaars een mooie medaille kunnen ophalen.

De organisatie, samengesteld uit vertegenwoordigers van de 3 basisscholen uit Lemelerveld, hoopt ook dit jaar weer op een grote deelname. Iedereen van jong tot oud is uitgenodigd voor dit prachtige evenement.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.