walkandtalk met manga schrijver

Manga heeft sinds 2015 haar eigen bedrijf Zichtlijn, voor procesoptimalisatie, sociaaljuridische dienstverlening, coaching en training in het sociale domein. Ze houdt een korte inleiding over het thema. Daarna gaat het programma verder als workshop. Daarbij staan de eigen talenten van de deelnemers centraal.

Aanvang is om 9.30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via jeny.flim@bibliotheeksalland.nl.

Meer foto's

2 REACTIES

  1. Goedenavond Jeny

    U zou mij een groot plezier doen aan Manga het volgende te willen mededelen, zij was een vrouw die binnen een concern als de ING binnen kwam, ik heb veel van haar geleerd, en nog steeds al ben ik 74 jaar, ik was notulist bij de ING .
    Manga is een inspiratie vrouw die volgens mij goed in de Politiek past, in het verleden heb ik veel aan haar te danken zonder dat ze het wist, inspiratie, doorzettingsvermogen, luisteren,
    vriendelijkheid, ik zou meer willen vertellen maar de ruimte en tijd is te klein , om dat te verwoorden, graag uw reactie Grt Jan

  2. Jeny ,Manga zal deze mail/bericht heel leuk vinden, zeg het maar dan hoor je haar reactie wel grt Jan, ik zou mij heel erg verheugen als ze een mail stuurt verder niet, wandt ze heeft een drukke agenda grt Jan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.