vvd olst wijhe organiseert pubquiz kieswijs

Hoe goed ken jij (politiek) Olst-Wijhe?! Tijdens de pubquiz, die geleid wordt door VVD-kandidaatsraadslid Hans Olthof, wordt ingezoomd op de specifieke politieke situatie in Olst-Wijhe. Tristan Brinkert: “Vragen als: Hoe verhoudt de gemeentebegroting zich tot het salaris van Barcelona-speler Messi, hoeveel raadsleden heeft de grootste politieke partij in de gemeente en hoeveel verdient de burgemeester, zullen de revue passeren. Daarnaast komen vragen aan bod die betrekking hebben over de gemeentegeschiedenis en over de lokale muziek en cultuur. Soms met een knipoog, soms serieus. Kortom: voor iedereen valt tijdens de quiz ‘KiesWijs’ op een leuke manier iets te leren over Olst-Wijhe.

We hopen dat dit jongeren stimuleert om woensdag 21 maart gaan stemmen. Er valt in Olst-Wijhe namelijk wel degelijk iets te kiezen!”

De pubquiz begint om 20.00 uur in het Proathuus in Wijhe, Langstraat 44. Toegang is gratis. Opgeven kan via: vvdolstwijhe@gmail.com, maar is niet verplicht.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.