vv avereest ontvangt sc lemele

Vorige week werd voor het eerst dit seizoen een wedstrijd niet gewonnen door PH. In Bruchterveld werd het 2-2. PH heeft 13 punten uit vijf wedstrijden, dus Avereest heeft het hier in eigen hand. Wat ook fraai is, is dat Avereest in de tweede periode slechts twee tegen doelpunten te verwerken kreeg en aan de andere kant er zelf 17 maakte.

In de algehele stand staat Avereest achter PH en Bruchterveld derde. Maar deze twee ploegen hebben een wedstrijd meer gespeeld en Bruchterveld heeft nu maar één puntje meer dan VVA. Avereest heeft een mooi doelsaldo (45-23), die van PH is astronomisch (104-13) en ook die van Bruchterveld lijkt voor Avereest niet zo maar in te halen (51-16). VVA moet wat dit betreft 13 doelpunten goed maken, dus de tricolores uit Balkbrug moeten het gewoon van de punten gaan hebben. De laatste twee wedstrijden wist Avereest weer te winnen. Vorige week werd in Borne met 2-4 gewonnen van De Blauwwitters en 10 maart boekte VVA een hele lekkere winst van 0-2 in De Krim op DKB.

De tegenstander van komende zaterdag, SC Lemele, doet het de laatste wedstrijden ook niet slecht. Vorige week werd in Lemele met 3-2 gewonnen van Rijssen Vooruit. Daarvoor werd goed tegenstand geboden tegen lijstaanvoerder PH. Wederom in Lemele, er werd wel verloren, maar niet met zulke grote cijfers als normaal voor PH, als je ook na gaat dat PH al 104 keer heeft gescoord! Lemele – PH werd 0-2. De wedstrijd hiervoor won Lemele in Sibculo van SVV met 2-3.

18 November speelde Avereest de uitwedstrijd in Lemele. VVA speelde toen een goede wedstrijd, maar beloonde zichzelf niet, het werd 1-1. Zaterdagmiddag is de bedoeling om wederom een goede partij op de mat te leggen tegen Lemele, maar dit nu wel te combineren met winst. Zeker in de strijd om de tweede periode is het van groot belang dat Avereest weer drie punten bijschrijft. Als VVA wint haalt het Bruchterveld weer in op de algemene stand en wordt het lijstaanvoerder van de tweede periode. Er staat dus genoeg op het spel!

De wedstrijd VV Avereest – SC Lemele begint zaterdag 31 maart om half drie op Sportpark De Balk in Balkbrug.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.