vrijwilliger van de maand maart bakkerij and buurtwinkel marienheem

Rob Koggel van Bakkerij & Buurtwinkel Mariënheem van Stichting de Parabool, was de eerste die mailde om zijn groep met vrijwilligers te nomineren. Waarom? “Ze zijn onmisbaar en een aanvulling op het team. De groep bestaat uit chauffeurs, tuinmannen, een klusjesman en winkelvrijwilligers.” Rob is enorm trots op zijn vrijwilligers. “Het is een heel zelfstandig en zelfsturend team. Ze zijn betrouwbaar, betrokken en regelen zelf vervanging als ze niet kunnen.”

De vrijwilligers geven aan zich ook echt onderdeel van het team te voelen. “Er heerst een fijne en gezellige sfeer en het werken met de doelgroep is echt een verrijking.” De een werkt er een ochtend in de week en de ander meerdere dagdelen. Het plezier staat voorop en ze willen allemaal graag nog lange tijd blijven werken bij Bakkerij & Buurtwinkel Mariënheem.

De prijs bestaat uit een appeltaart en een ‘geluksvogeltje’ staging2.magiesglas.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.