voorstel d66 olst wijhe benoem per kern drie contact raadsleden

D66 Olst-Wijhe: “Bijvoorbeeld bij het omgaan met wet- en regelgeving, bij het organiseren van informatiebijeenkomsten, of bij het verkrijgen van subsidie. De gemeente kan daarin een goede rol vervullen en zeker ook de raadsleden. Raadsleden kunnen de juiste randvoorwaarden scheppen en knelpunten signaleren. Daarvoor moet de gemeenteraad beter betrokken zijn bij de initiatieven die er in de verschillende kernen zijn. Daarom stellen we voor om per kern drie contact-raadsleden te benoemen. Zo brengen we politici dichter bij de mensen en de kernen dichter bij de politiek.”

Woensdag, tijdens het verkiezingsdebat over de buitengebieden in Boskamp, zal D66 Olst-Wijhe dit idee lanceren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.