voorleeskampioenen

Acht kandidaten afkomstig uit gemeenten Deventer, Raalte, Rijssen-Holten, Hellendoorn en Olst-Wijhe deden mee aan deze wedstrijd. De presentatie van de avond was in handen van Karin de Graaff. De jury had het moeilijk om een definitieve keuze te maken, maar maakte uiteindelijk bekend dat de winnaars Luna (St. Jozefschool in Wijhe) en Amélie (De Peppel in Nijverdal) zijn. Alle deelnemers ontvingen aan het eind een oorkonde.

Luna las voor uit Lampje van Annet Schaap en Amélie uit Kweenie van Joke van Leeuwen. Deze twee winnaars gaan door naar de finale van het voorleeskampioenschap van de provincie Overijssel. Deze provinciale finale wordt gehouden op 11 april in het ZINiN theater in Nijverdal. De jury bestond uit Linda Voortman; juryvoorzitter (adviseur Rijnbrink/VoorleesExpress Overijssel), Saskia Pekelharing (docent en leesconsulent bibliotheek Rijssen-Holten) en Janneke Meijer (combinatiefunctionaris Taal & Cultuur gem. Hellendoorn).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.