vluchtelingenwerk zoekt taalvrijwilligers in raalte

Taalcoaches geven individuele taalbegeleiding aan de cursist, ongeveer 1,5 uur per week, op een tijdstip dat hen en de cursist uitkomt. Samen Nederlands praten is heel belangrijk om de taal te leren.

Klassenassistenten zijn tijdens de lessen aanwezig om de NT2 docent te ondersteunen. Ze begeleiden cursisten tijdens de uitvoering van opdrachten en stimuleren hen in het spreken van het Nederlands. We zoeken nog klassenassistenten voor de lessen op woensdagmiddag, vrijdagochtend en vrijdagmiddag.

Interesse? Neem dan voor meer informatie contact op met vrijwilliger-oost@vluchtelingenwerk.nl. U kunt ook meer informatie vinden op onze website: staging2.vluchtelingenwerk.nl/oostnederland/vacatures

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.