Home / archiefcentraal / viva voce weer in actie voor bolivia

viva voce weer in actie voor bolivia

Viva Voce treedt geregeld op om geld in te zamelen voor deze stichting, waarbij onder andere oud-Mariënheemse Ans Haarman betrokken is. Zij woont al 18 jaar in Cochabamba in Bolivia. Stichting Atiy coördineert daar een hulpproject voor de allerarmsten. Zo helpt de stichting met het bouwen van een school, huiswerkbegeleiding, een medische post en een schoon-drinkwatervoorziening. Ook wordt de lokale bevolking ondersteund op het gebied van land- en tuinbouw.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.