Home / archiefcentraal / vital centre ondersteunt sv raalte

vital centre ondersteunt sv raalte

“Een hele welkome samenwerking”, aldus Christiaan Veltmaat, hoofdtrainer SV Raalte. “We zijn bij SV Raalte al langere tijd bezig met professionalisering van de vereniging waarbij wij ons onder andere meer willen richten op blessurepreventie en core stability. Voorkomen is altijd beter dan genezen! Dat Edwin deze meerjarige bijdrage wil leveren is natuurlijk fantastisch.” Daarmee doelt hij op Edwin Ophof, eigenaar van Vital Centre Raalte/Heino.

“Momenteel is kracht- en stabiliteitstraining niet meer weg te denken uit de trainingen van sporters”, stelt deze op zijn beurt. “In het hedendaagse voetbal heb je meestal niet genoeg aan een verfijnde motoriek en balgevoel. Krachttraining is een belangrijke aanvulling. Het draagt onder meer bij aan het optimaliseren van sprongkracht, sprintsnelheid en schotkracht én het helpt blessures te voorkomen.” Het sportcentrum ondersteunt op deze manier ook Rohda Raalte, Kwiek en VV Heino.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.