visscher wil naam van adviseur inzake vloedgraven niet noemen

Lees ook: Robert Vloedgraven, raadslid CDA Raalte stuurt seksueel getinte berichten naar vrouw

De timing van het naar buiten brengen van het nieuws, is opmerkelijk, zo vlak voor de verkiezingen. Sommigen vragen zich af of er een ‘regisseur’ achter de schermen aan touwtjes heeft getrokken om politieke winst te behalen (of schade toe te brengen) met het nieuws. Visscher snapt die vraag, maar ontkent dat er daarvan sprake is.

De Stentor meldde eerder vandaag dat Edwin dinsdag na een gesprek met een ‘kennis’, waarvan Visscher de naam niet wilde noemen, besloot om toch alsnog de pers te zoeken. “Die kennis vertelde me dat hij nog een andere vrouw kende die door Vloedgraven is lastig gevallen met seksueel getinte berichten via WhatsApp”, zo meldde Visscher aan de krant. Edwin wil ook tegen Salland Centraal de naam van de man niet noemen. Op de vraag of die man politiek gebonden is, reageert Edwin fel. “Ab-so-luut niet. Hij heeft er niet veel mee. Hij heeft me ook gezegd dat hij de politiek maar leugenachtig vindt. Hij gaat niet eens stemmen. Ik ga zijn naam echt niet noemen. Ik hoorde over de tweede vrouw die die berichtjes had ontvangen. Toen dacht ik, dit zijn er nu al twee. Het mag niet zo zijn dat het verder gaat. Dat andere vrouwen ook worden lastig gevallen omdat ik niks durfde te doen. Ik wil eerst met haar spreken, want zij wil niet dat haar naam bekend wordt, ze is bang, maar als ze het wil, zal ik je haar nummer geven.”

Edwin en Melanie zijn in een griezelige achtbaan terecht gekomen, sinds hij contact zocht met RTV Oost. “Mijn vrouw wordt nu door sommige mensen afgeschilderd als een vreselijk mens. En dat het zo vlak voor de verkiezingen naar buiten is gekomen, mensen snappen dat niet. Maar ik had geen andere keus. Maandag hebben we nog een gesprek gehad met Vloedgraven en Frans Wichink Kruit van het CDA Raalte. Hij betoonde zijn spijt. Voor mij was het daarmee klaar. Maar daarna kreeg ik dat verhaal van die andere vrouw te horen. En toen dacht ik, dit kan niet, dit kan niet. Ik vind het ook jammer voor Vloedgraven. Ik heb niks met politiek. Dit levert voor mij geen gewin op. En Vloedgraven heeft ook een vrouw en kinderen, er zijn alleen maar verliezers. ”

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.