verkiezingsprogrammas raalte druppelen binnen

Een scan over het internet gaf vorige week een verbazende conclusie. Liefst vijf partijen hadden hun verkiezingsprogramma nog niet online staan en daarom plaatsten we een oproepWaar staan deze partijen voor? En willen zij visieloos de komende jaren in? Nee, zo bleek deze week.

In de dagen na onze oproep verschenen drie nieuwe verkiezingsprogramma’s online. Maandagavond publiceerde BurgerBelangen, dinsdag volgde GemeenteBelangen en donderdag verscheen het programma van de VVD.

Ten slotte hebben we van GroenLinks de bevestiging dat het programma spoedig online komt, voorzitter Ralph Mulders kampt momenteel echter met ziekte. Nieuwkomer Raalte Natuurlijk komt als enige niet met een verkiezingsprogramma, maar verwijst naar de eigen columns en video’s.

De vijf partijen die al eerder de verkiezingsprogramma’s onine publiceerden zijn CDA, SP, D66, Lokaal Alternatief en PvdA.

[poll id=243]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.