verkiezingsdebatten live op lokale omroep

Woensdag 14 maart is het de beurt aan de Raalter politiek. Om 20.00 uur start de uitzending live vanuit de foyer van het HOFtheater. Een dag later is op Den Nul bij Zaal Ripperda de tweede uitzenddag, waar om 19.30 uur de Olst-Wijhese politieke partijen acte de préséance geven. Deze avond is in samenwerking met Het Nut Olst-Deventer georganiseerd.

De beide avonden staan onder leiding van Geert Hannink, politiek presentator van IJssellandTV/RTV-Raalte. Hannink zal worden vergezeld door Gosse Jongstra uit Boskamp die de Co Host is op Den Nul en Sonja Veneman die Geert in Raalte zal bijstaan. Beide avonden zijn gratis bij te wonen, wel verzoekt de omroep aan belangstellenden om op tijd te komen. Tijdens de uitzending kun u niet meer aanschuiven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.