twaalf podiumplaatsen voor turnsters gv rats

In totaal deden zo’n 90 turn(st)ers mee aan de wedstrijd vanuit acht verschillende verenigingen. Elke turn(st)er mocht drie disciplines tonen (rechtuit rollen, spiralen en springen), waarbij ze tevens ingedeeld zijn in leeftijdsniveaus binnen de niveaus 1 tot en met 10 (niveau 10 is het hoogste niveau). Ook de turnsters van de instap (niveau 9) mochten al op het podium hun medaille in ontvangst nemen.

Voor Lieke Lepa (niveau 4) was de wedstrijd een extra uitdaging, omdat dit de kans was om deel te nemen aan het NK bij voldoende punten. Helaas heeft ze deze punten net niet behaald. Brons was voor Minke Grote Schaarsberg (N9), Zilver was voor Malin Grootenhuis (N5), Eva Walter (N7), Chayenne ten Hof (N7), Noor Roescher (N6), Denise ten Hove (N9) en Lieke Lepa (N4). Goud was voor Deira Muatando (N9 pupil), Rachida Blankenvoorde (N9 jeugd), Jente van den Berg (N8), Linde Schrijver (N7) en Isa Koster (N6).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.