trias pleegzorg op zoek naar pleegouders in olst wijhe

Ook in Olst-Wijhe zijn er kinderen en jongeren die soms tijdelijk en soms voor langere tijd niet thuis kunnen wonen. Als er geen opvangmogelijkheden in de buurt zijn, betekent dit dat een kind verder weg geplaatst wordt in een vreemde omgeving en naar een andere school moet. Daarom zoekt Trias Pleegzorg pleeggezinnen in Olst-Wijhe en omgeving.

Esther Rooseboom van Trias Pleegzorg vertelt: “Vaak denken mensen dat je als pleegouder iets speciaals moet kunnen. We zoeken juist gewone mensen die zich in willen zetten voor een bijzonder kind. Stabiliteit en veiligheid kunnen bieden en openstaan voor samenwerking. Alleenstaand, getrouwd of samenwonend, (buitenshuis) werkend of thuis, met of zonder eigen kinderen; het kan allemaal. In persoonlijke gesprekken screenen we en kijken we wat elk gezin kan bieden.” Tijdens de informatieavond vertellen pleegouders verhalen uit hun dagelijks leven.

Pleegzorgbegeleiders geven informatie over de verschillende vormen van pleegouderschap, het opleidingstraject en de ondersteuning die de pleegzorgorganisaties bieden. Aanvang 19.30 uur. Aanmelden voor de informatieavond kan via voorpleegouders@trias-groep.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.