trainen bij go ahead eagles soccer camp in olst

Het Soccer Camp is op maandag 30 april, dinsdag 1 mei en woensdag 2 mei en vindt dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Alle trainingen staan onder leiding van gediplomeerde trainers van de Go Ahead Eagles Soccer Camps. En uiteraard mag je na afloop je Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue houden als herinnering aan drie geweldige dagen!

Skill Games
Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert Go Ahead Eagles dit jaar de Skill Games. Hierbij worden de gaafste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Ook je persoonlijke ranking en informkaart zullen niet ontbreken. FIFA is nog nooit zo echt geweest!

Volledig programma
Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens het Go Ahead Eagles Soccer Camp ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens het Go Ahead Eagles Soccer Camp spelers van het eerste elftal van Go Ahead Eagles op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen! Uiteraard is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers!

Deelname
De kosten voor deelname aan het driedaagse Go Ahead Eagles Soccer Camp bedragen € 135,- per kind. Vragen? Stuur dan een e-mail naar soccercamps@ga-eagles.nl

Doe jij ook mee? Ga snel naar staging2.ga-eagles.nl/soccercamps en schrijf je in!

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.