topscheidsrechter bas nijhuis op bezoek bij sportclub lemele

Is deze bijzondere Twentse man in het écht anders dan op TV? Zit zijn haar deze avond net zo strak? Is hij nu meer scheidsrechter óf meer ondernemer? Is hij net als al die andere scheidsrechters: de baas op het veld, maar thuis niets te vertellen? Wat was zijn mooiste wedstrijd om te mogen fluiten? Was hij niet zo’n goede voetballer en is hij daarom maar gaan fluiten? In Lemele gaan ze het zeker vragen en mogelijk de échte Bas Nijhuis leren kennen.

Lemele-hoofdtrainer Werner Pluim is deze avond de presentator, waarbij hij Bas zal prikkelen en de bezoekers het gevoel geeft bij Voetbal Inside aan tafel te zitten. Iedereen met een ‘blauw-wit hart’ is welkom op donderdag 15 maart. Inloop is vanaf 19.30 uur, waarna het programma start om 20.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.