tip van energieloket salland gebruik een radiatorventilator

Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

Radiatoren geven warmte lucht af. Warme lucht stijgt. Op die manier krijg je circulatie. Daardoor wordt het in de hele ruimte lekker warm. Om die circulatie te helpen, wordt een radiator vaak onder een raam geplaatst. De warme lucht stijgt dan nog sneller (want voor het raam is het kouder).

Een ander hulpmiddeltje is de radiatorventilator. Kost weinig. Levert veel op. Want die ventilator is een extra manier om de lucht goed door de ruimte te verspreiden. He is dan sneller dan overal aangenaam warm. Ook het thermostaat krijgt sneller het signaal van ‘je hebt de gevraagde temperatuur’.

Gratis energiescan
Woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. De scan geeft kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen en geeft inzicht in zelf opwekken. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
energieloketsalland@gmail.com
06-82119122

Subsidie
Via deze en deze link kun je achterhalen hoe je subsidie voor energie bezuinigende maatregelen kunt krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.