the eagles legacy in zaal restaurant reimink

The Eagles Legacy bestaat uit zes muzikanten die hun sporen op het muzikale gebied ruimschoots hebben verdiend. Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy een spoor van waardering door Europa getrokken. Met als basis Nederland, zijn ook België, Luxemburg en Duitsland geregeld gastland geweest. Voor zowel klein als groot publiek komen de heren tot hun recht waarbij de mix tussen energie en gevoel perfect in balans is. In een show van twee uur vertelt The Eagles Legacy het muzikale verhaal van de Eagles. “Het is een ervaring om naar te luisteren en te kijken. Als Eagles liefhebber mag je dit optreden niet missen. De heren hebben een missie. Ze brengen de muziek echt authentiek,” vertelt Patrick Reimink enthousiast.

Kaartverkoop
Het tribute to The Eagles concert vindt plaats in Zaal Restaurant Reimink, Spanjaardsdijk 17 in Heeten. Aanvang 21.00 uur. Zaal open 20.00 uur. Kaarten zijn al te bestellen op de website van Reimink en kosten € 17,50. Neem dus snel een kijkje op staging2.reiminkheeten.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.