tentoonstelling palthehof start met solextoertocht

Om 10.00 uur verricht wethouder Jan Uitslag de opening van deze eerste DNA van Dalfsen-tentoonstelling en geeft het startsein voor de solextoertocht onder leiding van leden van Solexvereniging ’t Olde Ploffie. Het is een open toertocht, waarvoor B&B Het Klooster van Dalfsen belangeloos een aantal solexen beschikbaar stelt. Dit is een unieke kans voor wie zelf geen solex heeft, maar wel aan zo’n tocht door de gemeente wil deelnemen.

De tocht gaat langs De Wiekelaar in Oudleusen naar het Zwembad in Lemelerveld, waar een foto-film expositie is ingericht en de deelnemers een eenvoudige lunch wordt aangeboden. Daarna gaat de tocht naar het Anjerpunt in Hoonhorst, waar een kleine expositie over de belangrijkste verbindingswegen rond Hoonhorst is ingericht en dan naar het Kerkplein in Dalfsen, waar een gevarieerde opstelling van oldtimers en mobiele gebruiksartikelen met betrekking tot het DNA van de Gemeente Dalfsen is te bewonderen. Daarna gaat de tocht terug naar de Palthehof in Nieuwleusen. Deelname is gratis, maar het bezit van een rijbewijs is een voorwaarde. Deelname is op eigen risico en helmen zijn beschikbaar. Opgeven kan via info@palthehof.nl, zolang er Solexen beschikbaar zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.