technische problemen voor rtv raalte ijsselland tv blijven aanhouden

Eerder kwam online: Live verkiezingsdebat geen succes vanwege slechte kwaliteit beeld en geluid

Columnist Gerlant Zielman stuurde onderstaande tweet richting de RTV Raalte: Stelling voor verkiezings debat @RTVRaalte : de gemeentelijke extra bijdrage aan de zender per direct intrekken, zij zijn niet instaat een fatsoenlijke storings vrije livestream te verzorgen. #bagger

Volgens voorzitter van RTV Raalte Richard Ardesch lag de fout niet bij hen. “Het lag niet aan de techniek die er stond maar helaas was de bandbreedte van de internet verbinding niet goed genoeg de vrijwilligers hebben goed werk verricht.” Liet hij op zijn Twitter weten. 

Ook Toon Schuiling, kandidaat bij PvdA Olst-Wijhe, liet weten dat hij flink de balen er in had: Leuk initiatief een live tv debat over de raadsverkiezingen in @GemOlstWijhe. Eeuwig zonde dat het geluid, net als gisteren in Raalte, bar slecht is. Eens met @GerlantZ dat dit een punt van serieuze aandacht hoort te zijn. Gaat om de inzet van gemeenschapsgeld.

Gerlant heeft inmiddels al een column geschreven over hoe hij tegen de situatie aankijkt. Die leest u hier.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.