tdt salland ct loopt promotie mis

Er viel geen enkele overwinning aan Sallandse zijde te noteren. Heetenaar Gerrit Visscher, Raaltenaar Johan Bulstra, Colmschatenaar Jan Preuter en de Steenwijker John Folkers konden de wedstrijd nog met 4 remises openen, maar daarna begon voor de Hoogeveners de victorie. De Broeklander (Beemte) Fred van Amersfoort, topscorer van het Sallands team, kwam ditmaal in een kortevleugelopsluiting terecht en werd combinatief over de knie gelegd.

Ook Raaltenaar André Klein Tank kon het tegen de Hoogeveense damestalent Nicole de Vries niet redden (4-8). De Apeldoorner Hans van Hal kon tegen een ander Hoogeveens jeugdtalent niet verder komen dan remise. Toen hierna Raaltenaar Ab Steenbergen moest capituleren was het pleit beslecht (5-11). Door een nederlaag van de Vroomshoper Hilco Braakman werd het nog zuurder voor de Sallanders (5-13). Gelukkig kon de Olstenaar Rob Hendriks de stand via een voordelige slotremise nog net een wat dragelijker aanzien geven.

Het volgend jaar dus weer opnieuw beginnen in de 2e klasse van de KNDB.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.