tavenu wijhe brengt avondvullend programma met twee toneelstukken

Het verhaal van ‘Gekken’ (waarbij maar liefst vijf jeugdleden van Tavenu hun debuut maken) gaat over twee dieven die net zijn vrijgelaten uit de gevangenis. Ze besluiten om hun eerder verstopte buit op te halen. Op de plaats waar ze deze buit hebben begraven, blijkt nu echter een gekkenhuis te staan…

Hierna staan de volwassenen van Tavenu op de planken met het intrigerende en grappige toneelstuk ‘Doodsoorzaak: Chocola’, waarin deze bruine lekkernij ongezonde bijwerkingen heeft. Wie is verantwoordelijk voor de mysterieuze sterfgevallen, waardoor de heropening van een gerenommeerd fitnesscentrum in het water dreigt te vallen? En hoe zit het met die vreemde toneelschrijver, door wiens toedoen realiteit en fictie steeds meer door elkaar gaan lopen? Ondanks de spannende gebeurtenissen houdt Tavenu het luchtig en valt er vooral veel te lachen.

Het programma begint beide avonden om 19.30 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend. Toegangskaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar voor 7,50 euro per persoon (kinderen tot en met 12 jaar betalen 4 euro per persoon). U heeft de mogelijkheid om aan de zaal donateur te worden van Tavenu. In dat geval ontvangt u twee kaarten voor 10 euro. Meer informatie over de toneelvoorstelling en de spelers is te vinden via de Facebookpagina van Tavenu: staging2.facebook.com/tavenuwijhe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.