sv raalte organiseert vriendinnendag

Jeslin Niens, oud speelster van SV Raalte en momenteel voetballend bij de dames van PEC Zwolle en tevens jeugdinternational, komt samen met haar trainer Wim van der Wal naar Raalte voor een leuke training waar alle meiden van SV Raalte van 10 jaar en ouder aan mee kunnen doen. Bovendien mogen alle meiden een vriendinnetje meenemen die ook mee mag trainen.

De training is natuurlijk vrij toegankelijk voor iedereen die het leuk lijkt om Jeslin en Wim in actie te zien. De training begint om 15.00 uur op het sportpark Raalte aan de Jan van Arkelstraat 2 in Raalte. Er vindt ook nog een interview met Jeslin en Wim plaats, dus heb jij een leuke vraag? Kom dan op 31 maart naar SV Raalte!

Meer info vind je op de website van SV Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.