Home / archiefcentraal / stichting havonos twee keer op rtl4

stichting havonos twee keer op rtl4

Deze reportage is bestemd voor het nieuwe tv-programma ‘Bestemming’. De beelden worden zondagavond 25 maart om 23.20 uur uitgezonden op RTL4. In de aanloop ernaartoe mag Sieni ook nog samen met een vertegenwoordiging van Wilde Ganzen aanschuiven in Koffietijd. Die uitzending is op vrijdag 23 maart om 10.00 uur.

Vorige week heeft Havonos op de Horizon de Johan Windprijs van 3.500 euro mogen ontvangen. Dit geld is bestemd voor het weeshuis ‘Anna’s Home’ in Mullikulam Sri Lanka, waar ook de vastenactie van de Horizon naar toe zal gaan. Dit huis verkeert in erbarmelijke toestand en moet helemaal gerenoveerd worden, dus het geld komt heel goed van pas.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.