stichting havonos twee keer op rtl4

Deze reportage is bestemd voor het nieuwe tv-programma ‘Bestemming’. De beelden worden zondagavond 25 maart om 23.20 uur uitgezonden op RTL4. In de aanloop ernaartoe mag Sieni ook nog samen met een vertegenwoordiging van Wilde Ganzen aanschuiven in Koffietijd. Die uitzending is op vrijdag 23 maart om 10.00 uur.

Vorige week heeft Havonos op de Horizon de Johan Windprijs van 3.500 euro mogen ontvangen. Dit geld is bestemd voor het weeshuis ‘Anna’s Home’ in Mullikulam Sri Lanka, waar ook de vastenactie van de Horizon naar toe zal gaan. Dit huis verkeert in erbarmelijke toestand en moet helemaal gerenoveerd worden, dus het geld komt heel goed van pas.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.