statenfracties sp en cda los het tekort aan asbestsaneerders op

“De sector kan dit, ondanks de vele initiatieven, niet alleen oplossen. We zien ook kansen voor de Overijsselse arbeidsmarkt. Als we dit goed aanpakken kunnen we een substantieel aantal banen creëren. Hier ligt hier zeker een rol voor de provincie”, aldus Susan Faal van het CDA en Harry Broekhuijs van de SP.

Vragen
De SP en het CDA willen weten hoe het college van Gedeputeerde Staten tegenover het tekort aan asbestsaneerders staat en in hoeverre het college bereid is om hierin actie te ondernemen. Volgens de SP en het CDA is extra inspanning nodig. De antwoorden op de vragen aan het college worden binnen zes weken verwacht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.