stadswandeling door arnhem met cultureel cafe heino

Arnhem is rijk aan geschiedenis, cultuur en natuur. Van het oude stadshart tot de prachtige stadsparken, van de oevers van de Rijn tot het monumentale tuindorp Geitenkamp in de heuvels, van de Middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog. Bij Cultureel Café Heino wordt altijd gezocht naar nieuwe inspiratie en daarom sluiten ze het seizoen af met een rondleiding door deze bijzondere stad.

We vertrekken per trein uit Heino om 9.00 uur. Opgeven kan vóór 1 april via cultureelcafeheino@bibliotheeksalland.nl of bij de bibliotheek Heino, of telefonisch via 0572-391318.

Cultureel Café Heino
Cultureel Café Heino organiseert elke maand een activiteit op de eerste dinsdag van de maand (van oktober tot en met april) van 14.30-16.00 uur in de Bibliotheek, Van Sonsbeeckstraat 1, Heino. Toegang is gratis (vrijwillige bijdrage).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.