Home / archiefcentraal / sp blijft strijdbaar na verlies zetels

sp blijft strijdbaar na verlies zetels

In 2022 zullen we er weer bij zijn, bij de gemeenteraadsverkiezingen, groter en sterker dan ooit.” Voorts feliciteert het bestuur de partijen die zetels gewonnen hebben, die zetels behouden hebben en zeker de nieuwkomers in de Raad. “We wensen hun veel wijsheid toe in het besturen van de gemeente.” Het bestuur wil binnenkort analyseren wat de oorzaken van het verlies zijn geweest. “De landelijke tendens speelt zeker een rol, maar ook de versnippering van de kiezers door het verschijnen van andere min of meer linksige partijen.”

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.