seniorenraad raalte besluit om te stoppen met voa project

Het project startte op 7 april 2011 met negen geschoolde VOA’s. Naast financiële ondersteuning van de ouderenbonden leverde ook de gemeente Raalte een financiële bijdrage. Gedurende zeven jaar hebben de VOA’s zeer veel senioren ondersteund, vooral in het begin bij de onduidelijkheden van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Beroepskrachten van Wijz welzijn, zorgorganisaties en een aantal vrijwilligersorganisaties helpen senioren inmiddels echter ook in hun thuissituatie. Het aantal hulpvragen voor de VOA’s nam daardoor zo sterk af dat men besloten heeft te stoppen met het project. Senioren in Raalte kunnen met vragen of problemen nog altijd terecht bij de ouderenbonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.