selectie kwiek bijna compleet

Daar speelde ze drie seizoenen bij de A-jeugd in de jeugddivisie. Ze maakte deel uit van de Twentse selectie. Daarnaast was ze twee jaar lid van de Nederlands beachhandbal selectie. Dit jaar speelt ze voor het eerst bij Bentelo, dat uitkomt in de Eerste Divisie. Nel is bekend om haar snelheid in de omschakeling en haar trefzekerheid. Naast de komst van Jessica Hilbrands, Danique de Jong en Nel Veldhuis zal er bij Kwiek ook ruimte zijn voor vier talentvolle jeugdspeelsters uit de vereniging. Zij gaan als onderdeel van hun opleiding meetrainen met de selectie.

Cirkelspeelster Lotte van Helsland (18), opbouwspeelsters Merle Mulder(18) en Meike Korbeld (15) en de linkshandige rechterhoekspeelster Romé Steverink (15) zijn hiervoor geselecteerd. Romé is tevens geselecteerd voor Nederland U16.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.