Home / archiefcentraal / scoor een boek initiatief door bibliotheek salland

scoor een boek initiatief door bibliotheek salland

Go Ahead Eagles spelers Dennis Hettinga, Joey Suk en de Bibliotheek Salland dagen je uit om 10 weken lang zoveel mogelijk boeken te lezen. Plak een voetbalsticker op je poster om de score bij te houden. Als je klas meedoet kan dat op school en anders speel je de thuiseditie. De poster haal je bij de bibliotheek. In de week van 9 april klinkt het eindsignaal.

Deelnemers aan Scoor een Boek!, ook kinderen die nu nog willen beginnen, zijn van harte welkom op maandag 26 maart vanaf 18.00 uur bij het voetbalveld van SV Raalte. Na een korte videoboodschap van een van de helden van Go Ahead Eagles gaat iedereen het veld op om te scoren in allerlei verschillende sportieve spelletjes en oefeningen. Daarmee verdienen de deelnemers extra stickers of leuke prijzen!

Kom je ook?

Meer info? Bijvoorbeeld over de winactie voor kaartjes van Go Ahead Eagles? Ga naar https://www.bibliotheeksalland.nl/scooreenboek 

Lees ook

Drie leuke fietsroutes in de regio

(Advertorial) REGIO – Wij durven te beweren dat Salland een van de mooiste streken van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.