schulten wijhe verder als bij schulten

Schulten bestaat al sinds 1931, toen Herman Schulten zich als kleermaker vestigde aan de Langstraat 31 te Wijhe. Nu, drie generaties verder, vindt eigenaresse Ellen Schulten het tijd voor een nieuwe vorm. “We leven en ondernemen in een totaal andere tijd met nieuwe vragen en uitdagingen”, legt ze uit. “Iedereen is online, vloggers lanceren dagelijks nieuwe modetrends, het aantal modeaanbieders neemt enorm snel toe, net als het aantal to do’s in onze agenda’s.”

Met de nieuwe naam Bij Schulten wil Ellen uiting geven aan de hedendaagse insteek van de winkel. “Met Bij Schulten bieden we een plek waar mode, styling, persoonlijk contact en een prettige sfeer samenkomen. Een plek waar de klanten terecht kunnen voor ‘iets leuks’, een flinke dosis inspiratie en een kop lekkere koffie. Waar we hen professioneel helpen bij het vinden van een outfit die écht bij hen past. Met schoenen, sieraden en tassen die de outfit afmaken. Maar ook gave lifestyle producten van Zusss en HK Living, een kidshoek waar de kinderen zich kunnen vermaken en een bar en zithoek, waar het prima toeven is.”

Komend weekend gaat de vlag uit en trakteert Bij Schulten op taart. “Omdat we een nieuwe fase starten én omdat er fantastisch mooie collecties binnen zijn.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.