sallands got talent de talentenjacht voor jong en oud

Naast het feit dat u kan kan kijken naar al het talent kunt u als publiek zijnde ook meestemmen over uw favoriete artiest, deze stemming telt namelijk mee bij de bekendmaking van de winnaar.

Salland’s Got Talent
Salland’s Got Talent is de talentenjacht voor iedereen met talent op het gebied van muziek, dans of een andere vorm van theatrale kunst, die daarmee naar buiten durft te treden. Salland’s Got Talent biedt hierbij talent uit heel Salland een podium.

Alle 14 deelnemers die dit jaar meedoen zijn nieuw, ze laten vooral dans en zang zien.

De talenten die zich presenteren dit jaar zijn: Sylvia Rodijk, René Janssen, Aisha Geudens, Meandre Holtkamp, Lynn Booijink, Teun Grashof & Rosanne Stook, Pleun, Naomi & Lynn, Ilse & Finet, Charlotte & Nikky, Sharon & Kyra, Louelle en Jaimy & Giovannie. Wie volgt de winnaar van vorig jaar, zangeres Wies Jansen Holleboom, op en wordt de winnaar van Salland’s Got Talent 2018?

De hoofdprijs is een cheque t.w.v. € 500 ter besteding aan de ontwikkeling van zijn/haar talent. Dit wordt mogelijk gemaakt door Uitzendbureau Salland.

De stemmen van het publiek en de stemmen van de driekoppige jury worden samengevoegd, zo kan het publiek meebeslissen over het lot van zijn/haar favoriete deelnemer. Dit jaar ligt de presentatie van de talentenjacht in handen van de winnaar van twee jaar geleden, Jeffrey Kleine Koerkamp.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Salland’s Got Talent op zaterdag 31 maart om 19.30 uur. De entree is gratis, maar er wordt aanbevolen om van te voren een plaats te reserveren.

Kaartverkoop
Ondanks dat de entree gratis is dient u wel een kaartje vooraf te bestellen. Deze zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.