robert vloedgraven raadslid cda raalte stuurt seksueel getinte berichten naar vrouw

Dat meldt RTV Oost

Het voormalig raadslid kwam met Visscher in contact naar aanleiding van het debat dat in Raalte plaats vond. Zij zouden via WhatsApp hebben gepraat over het debat. Na afloop van het debat bleef Vloedgraven door gaan met berichten sturen. 

Melanie vertelt tegen RTV Oost dat hij op een gegeven moment foto’s van zijn eigen geslacht zou hebben gestuurd. “Foto’s van zichzelf en ook van zijn geslachtsdeel, appjes of ik geschoren ben van beneden en dat ik grote borsten heb. Dat soort appjes”.

Inmiddels heeft Vloegraven laten weten weten dat hij af ziet van zijn plek in de gemeenteraad in Raalte. Zelf heeft hij nog een persbericht verzonden waarin hij spijt betuigd. 

“Heden avond heeft RTV Oost een bericht verspreid wat mij aan gaat in privé sfeer. Als raadslid realiseer ik mij dat ik een voorbeeld functie heb en een publiek figuur ben. Dergelijke contacten behoren daarom niet thuis bij politici en ik betreur ook zeer dat het geen gebeurt is, wat gebeurt is. Daarvoor heb ik persoonlijk excuses gemaakt wat aanvankelijk voldoende leek. Het beeld wat geschetst wordt is ten dele correct en van 1 zijde belicht. Mijn kant van het verhaal is gevraagd maar ik heb besloten inhoudelijk niet te willen reageren. Ik betreur het ten zeerste dat dit heeft kunnen gebeuren en omdat het voorgevallen is voel ik mij ook genoodzaakt mij niet langer kandidaat te stellen, namens het CDA tijdens deze gemeenteraadsverkiezingen. Ik zal daarom af zien van een plek in de gemeenteraad mocht dit na afloop van de verkiezingen mijn ten dele zijn gevallen.”

De voorzitter van CDA Raalte, Frans Wichink Kruit heeft laten weten het de keuze was van Robert om te vertrekken, maar mocht hij niet zelf weggegaan zijn dan had de partij hem dit wel als advies meegegeven. 

Inmiddels heeft ook de landelijke pers het opgepakt zoals NOS, AD en Telegraaf .

[youtube url=”//staging2.youtube.com/embed/eDi-ojTsvr0″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.