rimmert brandsma d66 iedereen verdient een punt uit de taart

“Tien jaar geleden zijn mijn vrouw en ik naar Olst-Wijhe verhuisd. Het leek ons beter dat onze kinderen in een kleine gemeente zouden opgroeien. Tijdens één van onze vele wandelingen waren we al eerder gecharmeerd geraakt van deze streek. Voornamelijk door het landelijke en gemoedelijke karakter. We genoten van de prachtige IJssel, uiterwaarden en landgoederen. Nu nog steeds, iedere dag weer, genieten we hier van. We voelen ons hier thuis. Onze kinderen ook.

Die aantrekkingskracht van Olst-Wijhe wil ik graag behouden en zelfs verder vergroten. Ik zie dat er vanuit de samenleving hard wordt gewerkt aan verbetering van Olst-Wijhe. Ik denk bijvoorbeeld aan ‘werkgroep Noordmanshoek in Wijhe’, ‘WelzorgSum’, ‘Salland boert en eet bewust’, ‘Olst in Transitie’. Ondernemers en inwoners wil ik, wil D66 graag bij hun verdere initiatieven ondersteunen. Wij willen ruimte geven aan de verbeterbewegingen, die er al zijn in onze samenleving.

Belangrijke punten voor D66 zijn hierbij:
– gezonde wisselwerking tussen ecologie en economie, tussen welzijn en welvaart
– goede onderwijshuisvesting
– goede woonmogelijkheden en duurzame energievoorzieningen
– goede verkeersverbindingen
– goede zorg en ondersteuning aan kwetsbare mensen
– goede ondersteuning aan vrijwilligers en mantelzorger

En over al deze punten vinden we het belangrijk dat we met elkaar het goede gesprek blijven voeren.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.