Home / archiefcentraal / rimmert brandsma d66 iedereen verdient een punt uit de taart

rimmert brandsma d66 iedereen verdient een punt uit de taart

“Tien jaar geleden zijn mijn vrouw en ik naar Olst-Wijhe verhuisd. Het leek ons beter dat onze kinderen in een kleine gemeente zouden opgroeien. Tijdens één van onze vele wandelingen waren we al eerder gecharmeerd geraakt van deze streek. Voornamelijk door het landelijke en gemoedelijke karakter. We genoten van de prachtige IJssel, uiterwaarden en landgoederen. Nu nog steeds, iedere dag weer, genieten we hier van. We voelen ons hier thuis. Onze kinderen ook.

Die aantrekkingskracht van Olst-Wijhe wil ik graag behouden en zelfs verder vergroten. Ik zie dat er vanuit de samenleving hard wordt gewerkt aan verbetering van Olst-Wijhe. Ik denk bijvoorbeeld aan ‘werkgroep Noordmanshoek in Wijhe’, ‘WelzorgSum’, ‘Salland boert en eet bewust’, ‘Olst in Transitie’. Ondernemers en inwoners wil ik, wil D66 graag bij hun verdere initiatieven ondersteunen. Wij willen ruimte geven aan de verbeterbewegingen, die er al zijn in onze samenleving.

Belangrijke punten voor D66 zijn hierbij:
– gezonde wisselwerking tussen ecologie en economie, tussen welzijn en welvaart
– goede onderwijshuisvesting
– goede woonmogelijkheden en duurzame energievoorzieningen
– goede verkeersverbindingen
– goede zorg en ondersteuning aan kwetsbare mensen
– goede ondersteuning aan vrijwilligers en mantelzorger

En over al deze punten vinden we het belangrijk dat we met elkaar het goede gesprek blijven voeren.”

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.