rick lekker buiten zitten

Maar wat het dus met ons is, is dat we in de zomer buiten alles willen nabootsen wat we binnen ook hebben. Vroeger had je gewoon buiten een tuinset. Vier hardplastic klapstoelen met kussens en een tafel met een kaarsje en een flesje wijn. Als je dat nu hebt, word je keihard in je gezicht uitgelachen.

Het begint namelijk met een loungeset. Dat moet je minimaal hebben. Daarnaast willen we een buitenkeuken (alleen een barbecue is niet genoeg) en een terrasheater voor als het ’s avonds kouder wordt. Verder maken we het liefst een overkapping zo breed als de tuin, zodat je buiten kunt blijven als het regent. En de echte gezelligheidsdieren kopen natuurlijk ook een buitenkleedje en een schemerlamp.

Als alles klaar is, gaan we dan gezellig buiten met elkaar praten onder het genot van een glaasje wijn? Natuurlijk niet. We gaan met onze iPad zitten en dan kijken we de televisieprogramma’s die we binnen ook kunnen zien.

En eigenlijk is het binnen veel comfortabeler. De bank zit lekkerder, de tv is groter en hapert niet, de koelkast is dichterbij, er zijn geen muggen en je hoeft geen vestje aan of kleedje over je benen. Maar ja, we hebben nu al zoveel moeite gedaan om lekker buiten te kunnen zitten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.