raalter automobiel club rac bezoekt autorestauratie raalte

De historie en geschiedenis van Autorestauratie Raalte werd gepresenteerd op vakkundige wijze door Gerald Pleizier. Omringt door vele bijzondere klassiekers. 

Een bedrijf met een zeer veel kennis en ‘now how’ waar ook jongeren de kans krijgen ervaring op te doen onder begeleiding van de eigenaren. De reden is om zo binding te houden met auto’s uit vervlogen tijden. 

Sinds 2014 zijn er meer dan 40.000 klassiekers verkocht in Nederland, wat veel zegt over de populariteit van deze oudjes, die vaak met veel liefde en aandacht worden gekoesterd.

Auto’s waarvan de kleine mannen en vrouwen van weleer, nu worden gekocht en gereden door de huidige generatie liefhebbers met herinneringen aan vervlogen tijden. Nog vers het netvlies dat hun ouders of voorouders die destijds dagelijks bestuurden.

Toen niet zo bijzonder, maar nu roept het bij sommigen emotie, sentiment, verhalen en herinneringen op.

De RAC Raalte organiseert op zondag 10 juni wederom een rally/toertocht en in het najaar een wijnproeverij bij Hotel de Zwaan. Heeft u belangstelling of wilt u lid worden van de RAC neem dan contact op met de organisatie : 0572 – 351498. Kosten bedragen slechts €25,- p.jr.

RAC Raalte is er voor alle liefhebbers van klassiekers van uiteenlopende merken en jaartallen, maar ook bijzondere moderne sportwagens en youngh timers, één keer in de zoveel tijd is er een rally/toertocht of een bedrijfsbezoek.

RAC heeft een ongebonden, onafhankelijke en gemoedelijke sfeer en ambiance, zonder al te veel verplichtingen, gewoon liefhebbers en enthousiasten onder elkaar. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.