Home / archiefcentraal / raaltenaar gaat voor plek in expeditie robinson

raaltenaar gaat voor plek in expeditie robinson

Wie wil meedoen moet daarbij online stemmen verzamelen. Zeven weken lang is de top-7 verzekerd van een uitnodiging voor de castingdag. Dit zijn 49 kandidaten in totaal. Maar ook wie hier niet toe behoort, maakt nog kans. De redactie kiest na de zeven spelrondes ook nog 51 kandidaten, dus niemand blijft ongezien. Uiteindelijk gaan 100 mensen tijdens de casting dag de strijd met elkaar aan.

Jeroen: “Momenteel sta ik in de top-7. Zou je ook op me kunnen stemmen, zodat ik in in de top7 blijf om door te gaan? Graag met Facebook en je mail, dan heb ik twee stemmen. Ookal heb je eerder op mij gestemd, per week kun je vanaf maandag opnieuw stemmen. Duimpje onder bovenste filmpje!”

Je stem uitbrengen op Jeroen kan hier.

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/B6AmS9a0Rr4″]

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.