raalte natuurlijk zegt af voor debatten deze debatten bieden niet de gelegenheid grondig over de ouderenzorg te praten

De organisatie van het debat van WijZ heeft de spreektijd per onderwerp teruggebracht van twee minuten, naar 45 seconden. “Twee minuten vinden we al kort, 45 seconden kan niet. De thema’s zijn wonen/huisvesting, veiligheid, zorg/mantelzorg, welzijn en participatie. Wij kunnen over zulke belangrijke thema’s niet uit de voeten met 45 seconden.”

Raalte Natuurlijk wil het liefst meer tijd uittrekken om te praten over zorg in de gemeente Raalte. “We gaan daar graag uitgebreid met iedereen over in gesprek. In alle rust, waarbij we goed luisteren naar elkaars visies, inzichten en ideeën. Dat doen we overigens ook al, we hebben veel en vaak contact met ouderen en hun mantelzorgers.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.