raalte natuurlijk daagt jongeren uit met toekomststoel

De toekomststoel moet je zien als een extra raadszetel. Jongeren worden zo uitgedaagd mee te praten met de politiek. “Als jullie iets te zeggen hebben, hou je dan niet stil”, zei Harrie Kiekebosch van Raalte Natuurlijk tijdens het politiek debat bij de Landstede, waar 300 jongeren bij aanwezig waren. “Jullie moeten verder met Raalte en Salland, het is jullie toekomst, dus laat van je horen!”

De toekomststoel (toekomststoel.nl) is een idee van Jan Terlouw. Die schrijft in zijn boekenweekessay ‘Natuurlijk’ dat hij het fantastisch zou vinden als jongeren in opstand komen tegen de manier waarop de aarde op dit moment verwoest wordt.

Harrie Kiekebosch
Raalte Natuurlijk

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.