Home / archiefcentraal / project interactief bewegen voor 60 plussers in raalte en heeten

project interactief bewegen voor 60 plussers in raalte en heeten

Interactief Bewegen combineert spel en samenzijn met moderne technieken. Zo maken de deelnemers gebruik van beweegspelen op spelcomputers als de Wii en de SilverFit. De deelnemer beweegt en de computer reageert. Dat werkt bijvoorbeeld via een camera. Moeilijk is het niet en leuk is het zeker. Ga de strijd met elkaar aan tijdens een potje bowlen of verdedig een digitale groentetuin door mollen en konijnen te verdrijven. In Raalte komen er twee groepen. De eerste groep traint van 14.00 tot 15.00 uur en de tweede van 15.30 tot 16.30 uur. In Heeten zijn er met enig voorbehoud ook twee groepen in gepland: de eerste traint van 9.30 tot 10.30 uur en de tweede van 11.00 tot 12.00 uur. Deelname is gratis dankzij ondersteuning van FNO (Fonds NutsOhra).

Voor meer informatie en opgave kan men contact opnemen met Jenny Timmer Arends via j.timmer-arends@zgr.nl of via het Klantkompas, tel. 0572-744050, Kerkstraat 3 in Raalte. 60-plussers kunnen zich ook persoonlijk aanmelden bij Buurtcentrum DeBuut in Raalte of bij woonzorglocatie ZGR Stevenskamp in Heeten.

 

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.