Home / archiefcentraal / programma ribs and blues nagenoeg compleet

programma ribs and blues nagenoeg compleet

Het Engelse rocktrio The Brew is dan de knallende openingsact op het hoofdpodium; gitaargeweld met duidelijke invloeden van The Who en Led Zeppelin.

Op de zondag van het festival zal tevens het afscheidsoptreden van gitarist Erwin Java bij King of the World plaatsvinden. Voor Erwin Java is Ribs & Blues de aangewezen plek voor een memorabel afscheidsoptreden.

“Nog 1 keer vlammen in een grootse entourage,” aldus de gitarist die zich op zijn eigen muzikale projecten gaat richten.

Met KOTW speelde hij 3 maal eerder op het Raalter festival en daarvoor ook al met Cuby & The Blizzards. De allerlaatste act In het zondagprogramma volgt binnenkort.

Op tweede Pinksterdag komt Ronnie Bakker Brooks, de zoon van bluesmuzikant Lonnie Brooks, naar Raalte. Zijn songs, zang en gitaarspel verraden veertig jaar ervaring met blues en soul.

De razende one man band Scott H. Briham staat dan met eigenzinnige countrypunk op de Delta Stage van Ribs & Blues.

In totaal 21 acts uit binnen –en buitenland komen op zondag 20 en maandag 21 mei naar het grootste gratis toegankelijke roots & bluesfestival van Nederland. 

Voor de openingsavond op zaterdag 19 mei met Status Quo, Mothers Finest en Al McKay’s Earth Wind & Fire is de voorverkoop in volle gang.
Het festival-affiche is een mooie mix van gevestigde namen en opkomend talent in alle roots & blues(rock) verwante stijlen.

Straattheater, een groot Kidsadventureland, de festivalmarkt en een gevarieerd aanbod van spareribs maken Ribs & Blues uniek voor jong en ouder.

Het complete programma en alle informatie is te vinden op www.ribsenblues.nl 

 

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.