programma feestweekend boerhaar bekend

Er zijn diverse bekende bands en DJ’s gecontracteerd. Anders dan voorgaande jaren is nu ook de vrijdagavond in het programma meegenomen. De feesttent zal worden ingedeeld met 2 podia tegenover elkaar. Namelijk de MainStage en de DJ Stage.
Het programma ziet er alsvolgt uit:

Op vrijdagavond 13 april is de Feestavond met de band BÖKKERS
met hun tour “schorem uut de schiettente”. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij de ingang van de feesttent. Kosten € 12,50.

Op zaterdag 14 april zijn onder andere Mental Theo (DJ stage), de band LEAD, DJ Korsakoff (DJ stage). 
Entree deze avond bedraagt €12,50. Geen voorverkoop. Kaarten alleen beschikbaar aan de tent. Feesttent geopend vanaf 20.45 uur.

Op de zondag 15 april staat de middag natuurlijk weer traditiegetrouw in het teken van de autorodeo.  Het belooft weer een waar spektakel te worden. De start van de autorodeo is zondag om 13.30 uur en wordt traditiegetrouw weer gehouden aan de Boerhaarseweg te Wijhe. Opagave is nog steeds mogelijk via onze website: http://staging2.kpjfeestweekend.nl 

Aansluitend aan de rodeo een spetterend optreden van de de Rockstieren, de coverband uit Drente, de sfeermakers voor feesttenten en kroegen op het platteland. Boeren rock, Rock en Roll, de geel zwarte mannen verrassen het publiek telkens weer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.