ponyclub heeten huldigt indoorkampioenen

Absolute topper van deze winter was Mirte Kogelman met Golden Spirit. Mirte start pas kort in de klasse M1-dressuur, een klasse die maar door weinig combinaties met een kleine pony wordt bereikt. Hierdoor had Mirte binnen de eigen kring Salland ook weinig concurrentie en reed ze, met mooie punten, rechtstreeks naar het kringkampioenschap. Tijdens de Regiokampioenschappen van Overijssel was er genoeg concurrentie uit de gehele provincie maar ook daar reed Mirte naar het kampioenschap. De Overijsselse titel leverde Mirte een startbewijs op voor de Nederlandse Kampioenschappen. Helaas had Golden Spirit net op die dag een ondeugende bui en hebben Mirte en Spirit helaas niet kunnen laten zien wat ze in hun mars hebben.

Benthe Meijerink kwam deze winter met twee pony’s aan de start en behaalde met Joyce Bevs het kringkampioenschap in de klasse L2 en met Knavesash Spiritual het reservekampioenschap in de klasse B-dressuur. Met beide pony’s wist Benthe zich tijdens de Regiokampioenschappen naar het zilver te rijden.

Diverse leden wisten zich eveneens te kwalificeren voor deelname aan de regiokampioenschappen van Overijssel door goede prestaties neer te zetten tijdens de selectiewedstrijden in kring Salland. Voor de dressuur waren dat Lisa Bruggeman, Fleur Kogelman, Maud Lokate, Odile Kolkman en Lorena Spijkerman. Voor het ‘springen’ wisten Chantal Schurink, Fleur Kogelman en Odile Kolkman zich te plaatsen.

Aankomende zaterdag houdt Ponyclub Heeten de laatste dressuurwedstrijd van dit indoorseizoen in de manege aan de Schöpkesdijk in Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.